0530 708 54 54
0530 708 54 54
15 Temmuz 2017 Cumartesi 18:34:00 - Güncelleme:15 Temmuz 2017 Cumartesi 19:02:00

Metin Hara'ya Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımları soruldu

Aydın Doğan'ın Adriana Lima'yla şişirme projesinin ana karakteri Metin Hara Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başbakanlık döneminde Twitter üzerinden küfrettiği ortaya çıktı. O dönemler ünlü olmayan Hara ağza alınmayacak nefret ve ayrımcılık içeren hakaret dolu sözleri büyük tepki topladı. Metin Hara, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret içeren paylaşımlarının sorulması üzerine gülmekle yetindi.

 

Bodrum’da 5 gündür tatil yapan Adriana Lima ile Metin Hara bugün ilçeden ayrıldı. Bodrum-Milas Havalimanı'nda görüntülenen Hara ve Lima gazetecilerin kıskacına girdi. Twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği adi paylaşımlarının sorulması üzerine Metin Hara gülmekle geçiştirdi.

 

"GEZİ" TWEET'LERİ ORTAYA ÇIKMIŞTI

Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz gün ünlü yazarın Gezi Parkı olayları sırasında attığı iddia edilen tweet'ler ortaya çıkmış ve çokça tartışılmıştı. Hara'nın "Gezi" tweet'leriyle gündeme gelmesinin hemen ardından 15 Temmuz mesajı yayınlaması dikkat çekti.

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX