Milano'da evlilik hayali... Elif Buse Doğan bakın nasıl bir erkek istiyor

Yayın Tarihi: 20 Eylül 2024 Cuma 22:15:00

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2024 Cuma 22:15:00

Şarkıcı Elif Buse Doğan, Milano'da evlenmek istediğini açıkladı. Aşkla ilgili konuşan Elif Buse Doğan, nasıl bir erkekle evlenmek istediğini bakın hangi sözlerle dile getirdi.

Şarkıcı Elif Buse Doğan, Nişantaşı City's'de görüntülendi.

NEW YORK'A GİTTİ, GURME GİBİ GEZDİ

Amerika'dan dönen şarkıcı Elif Buse Doğan, "Gittiğim ikinci gün konser verdim. Yedi defa gittim New York'a... Bu defa gurme gibi gezdim" diye konuştu.

Elif Buse Doğan, İsveç'e hem konser vermeye hem de gezmeye gitmek istediğini de belirtti.

AŞKLA İLGİLİ SORULARA BAKIN NE YANIT VERDİ

Elif Buse Doğan, aşkla ilgili sorulara, "Ben de el ele gezmek isterim biriyle. Milano'da evlenmek isterim ben de... Kendini güvenen ve beni kaldırabilecek biriyle el ele dolaşmak isterim" ifadelerini kullandı.

ELİF BUSE DOĞAN KİMDİR?

1993 yılında dünyaya gelen Elif Buse Doğan, Kocaeli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kocaeli'de tamamlayan Elif Buse Doğan, müzik hayatına ilk olarak 2000 yılında dedesinden öğrendiği bağlama ile başladı. İlköğretim eğitimi esnasında Kocaeli'de ilköğretimler arasında yapılan ses yarışmalarında 3 yıl üst üste Türk Halk Müziği dalında 1. oldu.

2008 yılında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarından mezun oldu. Elif Buse Doğan, üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nı birincilikle bitirmiştir. Yüksek Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı'nda yapan Elif Buse Doğan, TRT İstanbul Radyosu Yurttan Sesler korosuyla birçok konsere katıldı.

Elif Buse Doğan, bir süre TRT MÜZİK'te AŞK İÇİN isimli müzik eğlence programı ile 'NEFESTEN SESE' isimli müzik eğlence programını Serkan Çağrı ile beraber hazırlayıp sundu.

Gösteri biletlerinin fiyatı dudak uçuklattı!