0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Ekim 2018 Cuma 00:00:00 - Güncelleme:26 Ekim 2018 Cuma 00:00:00

Misilleme fotoğrafı

Sadettin Saran, Emina Jahovic'le yanak yanağa çekilen fotoğrafı paylaşarak hemen silmişti. Mustafa Sandal da Ceren Hindistan'la fotoğraf paylaşıp sildi. 

Tolga ASLAN

Eski eşi Emina Jahovic'in Sadettin Saran'la aşk yaşamasının ardından Mustafa Sandal'dan da karşı  atak geldi. Geçtiğimiz haftalarda iş adamı Sadettin Saran Emina'yla çekilen bir fotoğrafını kırparak Instagram'da paylaşmış 5 dakika sonra da silmişti. Mustafa Sandal da Ceren Hindistan olduğu iddia edilen bir kadınla benzer şekilde çekilen fotoğrafı paylaşıp dakikalar içerisinde sildi. Ardından Tarabya'da bir balıkçıdan çıkarken görüntülenen yakışıklı popçu, 'Ceren Hindistan'la aşk mı yaşıyorsunuz?' şeklindeki soru karşısında sadece gülümsedi. Ceren Hindistan da sosyal medya hesabında Mustafa Sandal'ın 'Reset' şarkısını paylaşarak adeta iddiaları onayladı. 

2012 yılında 'Babalar Ve Evlatlar' dizisinde 'Zeynep' karakterini canlandıran Ceren Hindistan 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinde de Hürrem Sultan'ın sadık cariyesi olan Ahsen Hatun'u oynamıştı.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX