0530 708 54 54
0530 708 54 54
05 Mayıs 2020 Salı 16:08:00 - Güncelleme:05 Mayıs 2020 Salı 16:12:00

Nilüfer: Hepimizin dünyaya bakışını etkiledi

Sanatçı Nilüfer, tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgınının birçok konuyla yüzleşmemizi sağladığını belirtti. Sanatçı, duygu ve düşüncelerini dile getirerek "Her kötü olaydan büyük bir ders çıkarmalıyız. Hepimizin dünyaya bakışını etkiledi" ifadelerini kullandı

Tüm dünyanın koronavirüs ile mücadele ettiği ve evinde kaldığı bu dönemin dil, din, ırk, sosyal statü farkı olmaksızın bize büyük bir ders verdiğini söyleyen Nilüfer, "Her kötü olaydan büyük bir ders çıkarmalıyız. Korona hepimizin dünyaya bakışını etkiledi." dedi.

"EN BÜYÜK SAVAŞI SAĞLIĞA KARŞI VERİYORUZ"

Sağlığın, dünyadaki her şeyin önüne geçtiğini ve savaşların bittiğini söyleyen sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

En büyük savaşı sağlığa karşı veriyoruz. Sağlık çalışanlarımız ise en önde savaşıyor. Savaşların durması için böyle bir felaketin olması gerekmeseydi keşke. Dünyada her şey durdu.

Savaşlar, tüketim çılgınlığı, israf, sağlıksız beslenme gibi birçok konuda umuyorum ki iyileşmeler oldu.

Nilüfer, hayatın hızlı akışı içinde düşünmediğimiz, öncelik vermediğimiz birçok konuyla yüzleşmemizi sağlayan bu dönemin olumlu etkiler bırakacağına inandığını belirtti.

"SEVDİKLERİMİZE ZAMAN AYIRAMIYORDUK"

"Günlük hayatın hızından dolayı ailemize ve sevdiklerimize zaman ayırmıyorduk, iletişim kuramıyorduk" diyen sanatçı, bu konularda çevresindeki birçok kişinin farkındalık yaşadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

En çok da israf çılgınlığının durmasına sevindim. Açık büfe kahvaltılar ve otellerdeki açık büfe yemekler, ben dahil birçok kişinin rahatsız olduğu konulardı.

Etiketler : nilüfer nilüfer yumlu sanatçı nilüffer şarkıcı nilüfer koronavirüs salgın pandemi sanatçı ünlü sanatçı ünlü sanatçı nilüfer
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX