0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Mayıs 2018 Çarşamba 00:05:00 - Güncelleme:02 Mayıs 2018 Çarşamba 00:06:00

Nispet kokan aşk 

Hande Erçel'in eski sevgilisi Tolga Sarıtaş, gönlünü meslektaşı Ebru Şahin'e kaptırdı. Sürpriz birliktelik, Erçel'in Murat Dalkılıç'la yolunda giden ilişkisine misilleme olarak yorumlandı. 

Güneşin Kızları dizisinde rol aldıkları dönemde tanışıp aşk yaşayan Hande Erçel'le Tolga Sarıtaş evliliğin eşiğinden dönmüştü. Biten ilişkinin üzerinden fazla zaman geçmeden güzel oyuncunun Murat Dalkılıç'la aşk yaşadığı iddia edilmiş, bir süre sonra da birliktelik ayyuka çıkmıştı. Hande Erçel'in ardından Aybüke Pusat'la birliktelik yaşadığı iddia edilen Tolga Sarıtaş şimdi de gönlünü meslektaşı Ebru Şahin'e kaptırdı. Söz dizisinde Yavuz Üsteğmen karakterini canlandıran oyuncuyla İstanbullu Gelin'de rol alan Ebru Şahin, önceki gece Emirgan'da bir mekanda eğlendi. Kulüpte sabahın ilk ışıklarına kadar sarmaş dolaş dans eden ikili çıkışta objektiflere takıldı. Görüntülenmekten rahatsız olmayan ikili taksiye binerek oradan ayrıldı.

Ahmet DÖĞEN 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX