0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Ocak 2021 Pazartesi 00:29:00 - Güncelleme:25 Ocak 2021 Pazartesi 09:24:00

O Ses Türkiye Rap jüri üyesi Hadise'den eleştirilere yanıt: Popçu değil müzisyenim

Pop şarkılar okumasından dolayı ‘O Ses Türkiye Rap' programındaki jüriliği eleştirilen Hadise, kendisinin tek bir kalıba bağlı olmadığını ve müzisyen olduğunu ekledi.

Hadise, ‘O Ses Türkiye’deki jüriliğinin ardından ‘O Ses Türkiye Rap’ adlı yarışmasıyla Türkiye’nin en iyi rap sanatçısını aramaya çıktı. Seslendirdiği pop şarkılarıyla kariyerine devam eden Hadise’nin rap yarışmasında jüri koltuğuna oturması, eleştiri oklarının hedefinde olmasına neden oldu. ‘Bir pop sanatçısının, rap şarkı yarışmasında ne işi var?’ şeklinde olumsuz yorumlar alan Hadise, bu sözlere cevap verdi. Popçu, verdiği bir röportajda ‘’Ben bir müzisyenim ve bu konuda kendime güveniyorum. Bazen biliyorsunuz, bir klibimizi kimileri beğeniyor, kimileri beğenmiyor; bence bu böyle bir şey ama izlerken anlayacaksınız diğer jüri üyeleriyle çok güzel bir enerji yakaladık” diye konuştu.

Etiketler : O Ses Türkiye Rap Hadise popçu müzisyen magazin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX