0530 708 54 54
0530 708 54 54
21 Kasım 2018 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:21 Kasım 2018 Çarşamba 08:00:00

'Parayı alıp kaçtı'

Kibariye'nin Almanya'da parasını aldığı konsere çıkmaktan son anda vazgeçerek, kaçtığı iddia edildi. 

Kibariye önceki gün Almanya Dortmund’daki konseri için sevenleriyle buluşmak üzere yola çıktı. Fakat şarkıcının gittiği konser gerçekleşmedi. Yaşanan bu olayın ardından konserin organizatörü sosyal medyadan bir video çekerek Kibariye’ye tepkisini dile getirdi. 

Salam ve sucuk almışlar

Kibariye tarafından kandırıldıklarını iddia eden organizatör, “Kibariye ve eşi uçaktan iner inmez “Bizi Türk marketine götür. 200 Euro ver” dedi.  8 kangal sucuk, salam, sosis aldılar. Yedi kutu yaprak çay ve daha bir sürü şey aldılar. Konser alanına gittik. Kibariye’nin eşi Ali Küçükbalçık konser yerinde kapının önüne adamını dikti ve bilet paralarını topladı. Konsere bir saat kala yanıma geldi 'çok az kişi var, Kibariye konsere çıkmayacak' dedi. Ben de Kibariye’ye  'Senin adın önemli böyle bir şey yapma' dedim ama eşini dinlemeyi tercih etti. Bilet paralarını alıp kaçtılar. Sonra dönüş uçak biletlerini iptal etmişler' idiyerek yaşananları anlattı. Kibariye de çıkmadığı konser programının ardından sosyal medya hesabından organizatörünün şartları yerine getirmediğini ifade ederek iddiayı yalanladı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX