0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mayıs 2017 Cumartesi 17:03:00 - Güncelleme:13 Mayıs 2017 Cumartesi 17:31:00

Payitaht Abdülhamid 12. Bölüm fragmanını izle! Abdulhamid Han'dan şaşırtan hamle

Bir devrin kapandığı İslam düşmanlarının müslümanları koca bir yalan tarihle aldattığı Anadolu'da av ile avcının tarihini en güzel şekilde resmeden bu sanat resitalinin adı Payitaht Abdulhamid. Payitaht Abdülhamid 12. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu! Payitaht Abdülhamid yeni bölümü yine olay olacak olan Payitaht Abdülhamid 12.bölümüyle herkesi yine şaşkına çevirecek.

 

Son bölümün ardından yeni bölümü büyük merak konusu olan Payitaht Abdülhamid 12. bölüm fragmanı yayınladı. Her bölümü aksiyon dolu olan TRT 1 ekranlarının dönem dizisi Payitaht Abdülhamid 12. bölümüyle yine nefes kesecek. Peki Payitaht Abdülhamid yeni bölümünde neler olacak? "Bizim rengimiz bozdur bu oyunda düşen biz olmayacağız. Ayakta kalacağız..." diyen Abdülhamid'in yeni kararları şaşırtacak. İşte  Payitaht Abdülhamid yeni bölüm tanıtımı ve tüm detayları

 

Payitaht Abdülhamid 12.bölüm fragmanı

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt’un yer aldığı Payitaht Abdülhamid 12. bölüm 19 Mayıs cuma günü TRT 1 ekranlarında...

 

PEKİ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Saray siyasetinde kara bulutlar dolaşıyor. İhanet şüphesinin fısıltıları dört bir yanda dolaşıyor. Plevne Gazisi Osman Paşa, düşmanla iş birliği yaptığı iddiasıyla karşı karşıya. Aksini gösterecek bir durum da yok. Gazi Osman Paşa'nın etrafında gezinen ihanet sisi haremdeki meseleleri de karıştırıyor. Mahmut Paşa haremdeki bu debdebeyi kendi lehine çevirmek için düşmanla iş birliği içinde.



Mahmut Paşanın yaptığı hamle, Bidar Kadın Efendi ve Seniha Sultan’ı Kemalettin/ Hatice aşkında karşı karşıya getiriyor. Haremde hamle savaşları başlıyor. Hiram bu kez Ömer yerine Melike’nin peşine düşüyor.


Melike’den kendilerini tehdit eden bir şeyi almak istiyor. Acaba başarılı olacak mı? Sultan Abdülhamid Kemalettin Paşa’ya öyle bir görev verecek ki, Paşa Sultanın güvenini kazanacak mı yoksa hayal kırıklığı mı yaşatacak?



Göreceğiz. Babası Gazi Osman Paşanın durumunun en büyük mağduru Kemalettin Paşa, bir yanda babası Gazi Osman Paşa, bir yanda devleti ve sultanı Abdülhamid arasında.

 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX