0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Temmuz 2018 Pazartesi 00:00:00 - Güncelleme:30 Temmuz 2018 Pazartesi 00:00:00

Podyumdan tezgah başına 

2014 yılında yaşam tarzı nedeniyle tepki gören ve modellik kariyerinde sert bir düşüşle kötü günler yaşayan Senem Kuyucuoğlu, Nişantaşı'nda garson olarak çalışmaya başladı. 

Yaşadığı kötü günlerin ardından hayatına yeniden yön veren Senem Kuyucuoğlu, garsonluk yapmaya başladı. Nişantaşı’nda bir restoranda çalışan 28 yaşındaki Kuyucuoğlu, gazetecilerin kendisini görüntülediği fark edince onları çağırarak açıklamalar yaptı. “Ne iş olursa yapıyorum” diyen eski model sözlerine “Ben kendime dükkan açmayı düşünüyorum. Arkadaşımın bu dükkanında bir şeyler öğreneyim istedim. Bu dükkanda garsonluktan, temizliğe her şeyi yapıp meslek öğreniyorum. Ben gocunmuyorum, ekmek paramı kazanıyorum” dedi. 

Yarısı hayvanlara 

Kazandığı parayı nasıl değerlendirdiğini de açıklayan Kuyucuoğlu, “Az bir ücret alıyorum. Onunla da faydalı işler yapmak istiyorum. Aldığım paranın bir kısmını hayvanlara harcayacağım. Öyle net bir ücret konuşmadık ama alınan para benim bir günlük yemeğimi zor çıkarır” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX