0530 708 54 54
0530 708 54 54
17 Mayıs 2017 Çarşamba 15:06:00 - Güncelleme:17 Mayıs 2017 Çarşamba 15:16:00

Prison Break 5. sezon 7 bölüm çıktı! Yeni bölüm fragman Sara ve Michael bir araya gelecek mi?

Prison Break 5. sezon 7 bölüm soluk kesici... DEAŞ'lı teröristlerden kaçan Michael abisi Lincoln ve arkadaşları büyük kurtuluş mücadelesine devam eder. Ülkeden kaçmak için arkadaşlarıyla kıyı kentine gelen Lincoln ve diğer arkadaşları Michael'i ağır yaralı halde bulurlar. Lincolni, kardeşi Micheal ve arkadaşları DEAŞ'li teröristlerden kaçabilecekler mi? Sara ve Michael bir araya gelecek mi? Prison Break 5. sezon 7 bölüm bölümüyle ilgili tüm ayrıntılar bu haberimizde....


Prison Break 5. sezon 7. bölüm için heyacan doruklara çıkıyor. Büyük kaçışın bu haftaki bölümünde aldığı yaranın ardından abisine zorluklar içerisinde ulaşan Michael, tedavi altına alınmıştır. Prison Break 5. sezon 7. bölüm fragmanında Michael'ın bitap bir şekilde yattığı odaya Sara girmiştir. Peki, Michael mu ülkeden kaçırılmıştır, yoksa Sara mı Michael'ın yanına gelmiştir? İşte fragmandan detaylar

 
Prison Break son bölümde Abu Ramal'ın intikamını almak isteyen IŞİD militanları ve Poseidon'a çalışan ajanlar işbirliği yarak Mike ve arkadaşlarını öldürmeye çalışmıştı. Burrows ve diğerleri için kendisini riske atan Scofield yaralanma pahasına teröristi etkisiz hale getirmişti. Prison Break'in yeni bölüm fragmanına göreyse Scofield ile Sara'nın buluşması dizide gündem olacak.

 

PRİSON BREAK 7. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?
Foxchannels.com.tr’nin Türkiye’deki yayın haklarına sahip olduğu fenomen dizi legal olarak aynı adres üzerinden yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin 7. bölümü Türkiye saati ile 17 Mayıs Çarşamba günü 07:30’da aynı platform üzerinden izlenebilecek. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için aynı bölümün tekrarı saat 20:30’da ekranlarda olacak.

 

SARA VE MİKE BULUŞUYOR

Burrows'ın Scofield'ı kurtarmak için gittiği bölgede hapishaneden kaçırdığı kardeşini yeniden özgürlüğüne kavuşturmaya çalışması olumlu bir şekilde sonuçlandı. İlk kez kendi zekasının dışında başka bir kişinin yardımı ile hapishaneden kurtulan Sccofield, yaralı bir şekilde Sara'nın yanına gitmeyi başaracak. İkilinin buluşması ise duygusal anların yaşanmasına neden olacak.

 

FOX CRIME NASIL İZLENİR?
Popüler dizileri yayınlamasıyla bilinen Fox Crime kanalı çeşitli dijital platformlar aracılığıyla izlenebiliyor. D-Smart, Kablo TV, Tivibu ve Turkcell TV+ ile izlenebilecek FOX Crime ile popüler diziler TV ekranlarında takipçileriyle buluşuyor.

 

YENİ SEZONDA PRİSON BREAK’TE NELER OLUYOR?
(SPOILER) Scofield’in öldüğü düşünülürken “Poseidon” adındaki gizli kişinin kendisine verdiği görev nedeniyle yaşadığı ancak ailesiyle iletişim kuramadığı ortaya çıktı. Kendisine verilen özel görev ve kimliklerle farklı ülkelerde farklı suçluları hapisten çıkarmaya çalışan Scofield, Yemen’de bu konuda oldukça zorlandı. Ülkede çıkan isyan Scofield’ın kaçışını bir yandan zorlaştırırken tuzağa düştüğünü geç de olsa anlayan Scofield, kendisine yardım etmesi için Burrows’a haber verdi. Scofield’ın yokluğunda bir başkası ile evlenen Sara ise çocuğunu büyütmeye devam ederken Scofield’den kendisine gelen mesaj nedeniyle oldukça şaşırdı. IŞİD’li teröristlerin ele geçirdiği Yemen’de hapishaneden kurtulan Scofield ve arkadaşları bu kez şehirde sağ kalmaya çalışacak. Kaçış yolu için bir plan yapan ekip pasaportlarını almak istediği kişi tarafından yeniden dolandırılınca zor bir durumun içinde kaldı. Burrows kaçış için kısa mesafedeki havaalanını düşünürken Scofield ise abisine karşı gelerek tren yolundan gitmeleri gerektiğinin altını çizdi.
 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX