0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Mayıs 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:22 Mayıs 2019 Çarşamba 09:06:00

Sahurda Babel mesajı

Sarı-Kırmızılılar Ryan Babel için gün sayarken, Abdurrahim Albayrak oyuncuyla sözleşme imzalandığını doğrulayamayacağını açıkladı. Beşiktaş Başkanı Orman ise sahurda eski futbolcusunu sosyal medyada takip edip transfere yeni bir boyut getirdi.

GÜNEŞ

■ GALATASARAY’IN uzun süredir peşinden koştuğu Ryan Babel transferinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar’ın vatandaşı Donk vasıtasıyla ikna etmeye çalıştığı Babel sessizliğini korurken, kişisel sosyal hesaplarından şifreli mesajlar vermeye devam ediyor. Bu belirsizlik sürerken, G.Saray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak katıldığı bir televizyon programında Babel ile ilgili açık kapı bırakmakla yetindi.

PRENSİP ANLAŞMASI YAPTI

 ■ “BABEL imzaladı, ya da imzalamadı diyemem” ifadesini kullanan Albayrak, gelecek hafta önemli transfer girişimlerinin bulunacağını dile getirdi. Öte yandan kulübe yakın kaynaklar Hollandalı oyuncunun G.Saray ile prensipte söz kestiğini bildiriyor. Aslan’ın Ryan Babel ile yıllığı 2,5 milyon eurodan 2 yıllık sözleşme için anlaştığı, ayrıca bonservis bedeli olmayan 33 yaşındaki yıldıza 2,5 milyon euro da imza parası ödeneceği iddia ediliyor.

ORMAN DEVREYE GİRDİ

 ■ YENİ sözleşme görüşmelerinde yüksek ücret istemesi nedeniyle Babel’i Fulham’a satan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’dan dün sabaha karşı sahur saatlerinde bir hamle geldi. Bugüne kadar Babel ile ilgili herhangi bir açıklama yapmayan Orman, Hollandalı oyuncuyu Instagram’dan takip etmeye başladı. Başkan’ın bu hamlesi kafaları karıştırdı. Ancak günün ilerleyen saatlerinde Orman'ın takibi bırakması Beşiktaşlılar'ı şaşırttı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX