0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Mart 2017 Pazartesi 12:08:00 - Güncelleme:20 Mart 2017 Pazartesi 12:10:00

Seren Serengil'in annesinin, Ebru Şallı'ya benzerliği şaşırttı

Seren Serengil, annesinin fotoğrafını paylaşarak, annesinin Ebru Şallı'ya benzerliğine dikkat çekti ve bu görüntüyü Ebru Şallı'ya beslediği sevginin kaynağı olarak gösterdi.

 

Sosyal medyada sıkça paylaşım yapan  Seren Serengil, son paylaşımında çocukluğunda kendisine bakan dadısını kaybettiğini duyurdu. Paylaştığı çocukluk fotoğrafında dadısına rahmet dileyen Serengil, annesinin  Ebru Şallı'ya olan benzerliğine dikkat çekerek, "Ondan mı bu kadar çok seviyorum seni" sorusunu sordu. Bu ilginç detay, takipçiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

 

PAYLAŞIMDA BEKLENMEDİK DETAY


Ünlü Serengil ailesinin mensubu  Seren Serengil, çocukluk dönemini dadısıyla geçirdiğini anlattı. Dadısının vefat ettiğini duyuran Serengil, "Annem, dadıcım, 13 yıl boyunca beni hiç bırakmayan dadıcım melek olmuşsun, melekler içinde uyu seni hiç unutmayacağım" ifadelerini kullandı. Annesinin de yer aldığı fotoğrafta, "Bu arada benim erkek çocuğuna benzemem, annemin de  Ebru Şallı 'ya benzemesi..." ifadeleriyle dikkat çekti.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX