0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ocak 2020 Çarşamba 10:50:00 - Güncelleme:22 Ocak 2020 Çarşamba 13:17:00

Bakan Soylu: Ne terör ne uyuşturucu bu ülkenin hiçbir evladının kaderi olamaz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu uyuşturucu ile mücadele için "PKK'nın büyük bir uyuşturucu örgütü olduğunu unutmamak lazım. Ne terör ne uyuşturucu bu ülkenin hiçbir evladının kaderi olamaz." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mardin'de "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı"nda konuştu.

"Çocuklarımızı, kuzularımızı, Dicle'nin, Fırat'ın, Kızılırmak'ın kuzularını uyuşturucu çakalına kaptırmayalım. PKK'nın büyük bir uyuşturucu örgütü olduğunu unutmamak lazım" diyen Soylu, "Variller içerisinde Avrupa'dan gelmiş tonlarca uyuşturucuyu PKK'nın mağaralarında ele geçiriyoruz. Malın sahibi; Cemil Bayık'tır, Karayılan'dır, Duran Kalkan'dır" ifadelerini kullandı. Uyuşturucu ile mücadelenin PKK ile mücadelenin mütemmim cüzü olduğunu kaydeden Soylu, "Uyuşturucudan kurtardığımız her bir genç, gençlerimizin reddettiği her bir hap PKK'ya vurulmuş bir darbedir" dedi.

Uyuşturucuya bağlı ölümlerde bu yıl yüzde 40 azalışın görüldüğünü kaydeden Soylu, "Doğu'nun doğal uyuşturucu adı altında Batı'nın ise sentetik uyuşturucu adı altında baskısı altındayız" ifadelerini kullandı. Soylu, "2020 ana hedefimiz ailelerimizi bilinçlendirmektir" dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX