0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 08:00:00

Çağlar valizini topluyor

Martin Skrtel ile sezon sonu yollarını ayıracak olan Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü için Leicester City ile el sıkıştı. Kiralık olarak Sarı-Lacivertliler’e imza atacak olan Çağlar için yönetim 22 yaşındaki milli oyuncunun sadece maaşını ödeyecek.

GÜNEŞ

İNGİLİZLER DUYURDU

FENERBAHÇE’NİN Leicester City'den kiralamak istediği Çağlar Söyüncü'den iyi haber geldi. İngiliz basınında Leicester Mercury, “Çağlar sezon sonunda Türkiye'ye geri dönecek” başlığıyla duyurduğu haberde 21.1 milyon euro kadroya dahil edilen ancak forma şansı bulamayan 22 yaşındaki milli stoperin transferini duyurdu. Ocak ayında da Çağlar'ı isteyen Sarı-Lacivertliler’in milli futbolcuyu kiralamak için İngiliz ekibiyle bu kez prensipte anlaşıldığı bildirildi.

LİGDE 5 MAÇTA OYNADI

SLİMANİ’NİN kiralanmasında iki kulüp arasında oluşan sıcak ortama dikkat çekilen haberde F.Bahçe’nin milli stoper için kiralama ücreti ödemeyeceği ve sadece oyuncunun maaşını vereceği aktarıldı. Sezon başından Freiburg’dan transfer edilen Çağlar Söyüncü'nün de Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı yazıldı. 2023’e kadar Leicester City ile sözleşmesi bulunan milli stoper bu sezon 5'i Premier Lig olmak üzere sadece 10 maçta forma giydi, skora katkı yapamadı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX