0530 708 54 54
0530 708 54 54
30 Kasım 2018 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:30 Kasım 2018 Cuma 08:00:00

Sultan izdihamı

Türkan Şoray, adının verildiği sinema salonunun açılışına gitti. Yüzlerce hayranı bir anda etrafını sarınca panik yaşayan Türk Sineması'nın sultanı, güçlükle sakinleştirildi.  

Ahmet DÖĞEN 

Türk Sineması'nın Sultanı Türkan Şoray'ın adı yeni açılan bir sinema salonuna verildi. Usta oyuncunun Kartal'da bir alışveriş merkezindeki salonun açılışına katılacağını duyan hayranları oraya akın etti. 

GURUR DUYDU

Öğle saatlerinde AVM'ye gelen Türkan Şoray, bir anda ona ulaşmaya çalışan yüzlerce seveninin arasında kalınca panik dolu anlar yaşadı. Açılışa Avşar Sineması’nın kurucusu Şükrü Avşar'la birlikte katılan Şoray, salona kendi adının verilmesinden gurur duyduğunu ifade etti. Yeni nesil oyunculardan kimleri beğendiği ve onlara ne tavsiye edeceği sorulan Türkan Şoray, "Şu an ekran başında severek takip ettiğim, beğendiğim çok oyuncu var. Gerçekten çok yetenekliler. 

AŞKLA BAĞLANSINLAR

Onlara tavsiyem, hiçbir zaman öğrenmekten vazgeçmemeleri, kendilerini sürekli geliştirmeleri, yeni şeyler öğrenmeleridir. Bir de en önemlisi sinemaya aşkla bağlı kalsınlar" dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX