0530 708 54 54
0530 708 54 54
08 Şubat 2021 Pazartesi 11:43:00 - Güncelleme:08 Şubat 2021 Pazartesi 11:50:00

Taraftardan şarkı isteği

Fenerbahçeli Ece Seçkin, taraftarların sokağa astıkları 'şampiyonluk şarkısı yaz' pankartını yanıtsız bırakmadı. Seçkin, şarkı yapacağına söz verdi.

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan popçu Ece Seçkin'e takımın destekçilerinden ilginç bir istek geldi. Fenerbahçe taraftarları geçtiğimiz gün Ece Seçkin için sokağı kocaman bir pankart ile donatıp, sanatçının şampiyonluk şarkısı yapması için çağrıda bulundu. ''Dünya starımız Sayın Ece Seçkin Hanım'a sesleniyoruz. Sizden ricamız Fenerbahçe'mizin şanına ve şerefine yakışır bir şekilde şampiyonluk şarkısı yapmanızı istiyoruz'' yazılı pankart karşısında duygulanan Seçkin, bu çağrıya sosyal medyadan yanıt verdi. Seçkin, Twitter üzerinden, ''Gözlerim doldu, çok duygulandım. Sözüm söz! Onurdur, şereftir Fenerbahçe'm!'' şeklinde bir açıklamayla şampiyonluk şarkısı yazacağını söyledi.

Etiketler : ece seçkin fenerbahçe şarkı
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX