0530 708 54 54
0530 708 54 54
02 Ağustos 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:02 Ağustos 2018 Perşembe 00:00:00

Teröre karşı tek yürek

Bebek katili PKK'ya sanatçılardan lanet yağdı. Yüksekova'da hain tuzakla şehit edilen asker eşi ve 11 aylık bebeği için yapılan paylaşımlarda teröre karşı birlik mesajı verildi.  

Terör örgütü PKK’nın hain saldırısıyla şehit olan Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Karakaya’nın cenazesi dün yapılan törenle toprağa verildi. Yaşanan bu üzücü olaya kayıtsız kalamayan sanat camiası ise tepkisini sosyal medya hesaplarından terörü lanetleyerek gösterdi. İlk tepki Seda Sayan'dan geldi: “Hakkari Yüksekova’da terörist saldırısında Nurcan Karakaya ve 11 aylık bebeği Mustafa Bedirhan Karakaya hayatını kaybetti… 11 aylık bebeğin hayatını söndüren karanlık zihniyet, terörü lanetliyoruz” yorumunu yazdı. Son zamanlarda zor günler yaşayan Hadise de bu elim olaya kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından “Teröre lanet olsun! Hain saldırıda hayatını kaybeden Nurcan Karakaya ve Bedirhan Mustafa bebeğe Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine sabır diliyorum. Çok ama çok büyük bir acı” yorumunu yaptı. 

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal da kayıtsız kalamayan isimlerden oldu. Sandal, “Anne ve yavrusunu bu tabutlara sığdıranlara, destek veren, hoş görene, yanında, yöresinde, ötesinde, berisinde kim varsa Allah bu dünyada ve öbür dünyada kahretsin. Amin” notunu yazdı. 

Yaşanan hain saldırıyı kınayan Merve Özbey cenazeden fotoğraf paylaştı. 

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX