0530 708 54 54
0530 708 54 54
07 Nisan 2021 Çarşamba 13:30:00 - Güncelleme:07 Nisan 2021 Çarşamba 13:30:00

TİKTOK çocukların yeri değil

17 yaşındaki oğlu Beren'in sosyal medyada değil kitap okuyarak zaman geçirdiğini söyleyen Ebru Şallı, "Çocukların çok küçük yaşlarda TikTok'ta dans etmesi bana aşırı geliyor" dedi.

Nişantaşı'nda görüntülenen Ebru Şallı, çocukların sosyal medyadan uzak durması gerektiğini savundu. Geçen hafta Demet Akalın'ın kızı Hira'nın TikTok'ta 7 bin lira dolandırılmasıyla ilgili açıklama yapan Şallı, ''TikTok'lar çocukların yeri değil'' dedi. 17 yaşındaki oğlu Beren'in sosyal medya hesabı olmadığını belirten manken, oğlunun sanal alemde değil spor yaparak kitap okuyarak zaman geçirdiğini belirtti. Anne ve babalara tavsiyelerde bulunan manken, ''Sosyal medyada hepimiz varız ama çocukların çok küçük yaşlarda TikTok'larda dansları falan bana biraz fazla geliyor. Anne - babalara şunu önerebilirim. Çocukları daha çok spora, kitaba yönlendirsinler. Malum okullar tatil evde okul ortamı yaşatabilirler. Çocuklara çocukluğunu yaşatmalıyız'' dedi.

Recep ASLAN

Etiketler : ebru şallı tiktok beren
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX