0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Kasım 2020 Çarşamba 16:21:00 - Güncelleme:12 Kasım 2020 Perşembe 11:15:00

Yasak Elma oyuncuları Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan ilişkilerini bir adım öteye taşıdı... Aileleri devreye soktular

Yasak Elma dizisinin Şahika'sı Nesrin Cavadzade ile Kerim'i Gökhan Alkan, mutluluklarına ailelerini de dahil etti. Alkan, kız arkadaşının annesiyle yemekte buluştu.

Birliktelikleriyle gündem olan Yasak Elma dizisinin oyuncuları Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan, ilişkilerini bir adım öteye taşıdı. Gökhan Alkan, önceki akşam kız arkadaşının annesi ve babasıyla Tarabya Kıyı Balık’ta yemek yedi. Aileleri de ilişkilerine dahil ederek birlikteliklerindeki ciddiyeti gözler önüne seren çift, keyifli geçen yemek sonrası kameralara mutluluk pozları verdi. Gökhan Alkan, Cavadzade’nin bir dönem söylediği ‘Çirkin erkeklerden hoşlanıyorum’ sözünün hatırlatılması üzerine sessiz kaldı. Oyuncu, ''Fazla söze gerek yok. Çok mutluyuz. Aile yemeği yedik. İzninizle yanımızda büyüklerimiz var. Baş başa olduğumuz zaman uzun uzun konuşalım'' diye cevap verdi.

RECEP ASLAN

Etiketler : Nesrin Cavadzade Gökhan Alkan Yasak Elma dizi Yasak Elma Şahika Yasak Elma Kerim oyuncu çirkin erkek
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX