0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Eylül 2019 Çarşamba 01:22:00 - Güncelleme:11 Eylül 2019 Çarşamba 01:24:00

Yeşilçam’ın usta ismi Süleyman Turan hikayesi hüzünlü bitti

Yeşilçam’ın usta ismi Süleyman Turan, evinde ölü bulundu. Kalp krizi geçirip 2 gün önce vefat eden Turan’ın kapıdaki gazeteleri almamasından şüphelenen komşuları, polis çağırarak acı gerçeği ortaya çıkardı.

Yeşilçam filmlerinde ‘esas oğlan’ın sadık dostu’ rolleriyle tanınan Süleyman Turan, 83 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Süleyman Turan’ın kapıdaki gazeteleri almamasından şüphelenen komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla içeri girdi ve usta oyuncunun cansız bedeniyle karşılaştı. Yalnız yaşayan Turan’ın 2 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi. 

‘BENİ KALAMIŞ’A GÖMÜN’  

Kalamış aşığı olan Süleyman Turan’ın her defasında dostlarına, “Ben Kalamış aşığıyım beni Kalamış’a gömün” dediği öğrenildi. Onlarca sinema filminde ve dizide rol alan Turan’ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu. Sinema ve sanat camiasından pek çok isim sosyal medya hesaplarında başsağlığı mesajı yayımladı. Ayhan Işık, Öztürk Serengil ve Cüneyt Arkın’la sayısız filme imza atan Süleyman Turan’ın cenazesi, bugün öğlen Şakirin Camii’nden kaldırılacak.  

 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX