0530 708 54 54
0530 708 54 54
01 Kasım 2018 Perşembe 00:00:00 - Güncelleme:01 Kasım 2018 Perşembe 00:00:00

Yılların eskitemediği güzeller 

Türkan Şoray, Nevra Serezli, Göksel Kortay ve Aydan Şener birlikte tiyatro oyunu izledi. Görenler 'Hâlâ güzel ve asiller' yorumunu yaptı.  

Tolga ASLAN

Türksinemasının önemli isimleri 'Çiçekçi Sokağı Cinayeti' adlı tiyatro oyununun galasında bir araya geldi. Deniz Türkali ve Altan Gördüm’ün rol aldığı oyunda, İstanbul Çiçekçi Sokağı’nda işlenen faili meçhul bir cinayet, kadına uygulanan cinsel şiddet ve bunun sonuçları anlatıldı. Türkan Şoray, Nevra Serezli, Göksel Kortay ve Aydan Şener'in özel konuklar arasında olduğu davette usta oyuncular göz kamaştırdı. Sinemanın yanı sıra tiyatroya da her zaman çok önem verdiğini dile getiren Türk sinemasının Sultanı Türkan Şoray, konukların yoğun ilgisi karşısında her zamanki gibi mahcup tavırlar sergiledi.

Hollywood'dan 2 ödül  

Los Angeles'ta düzenlenen 'Asya Dünyası Film Festivali'nde 1977 yılı yapımı Selvi Boylum Al Yazmalım filmindeki rolünden ötürü Türkan Şoray'a 2 ödül birden verildi. “Sinema Mirası Altın Kar Leoparı Ödülü” ve “Cengiz Aytmatov Kültür Geliştirme Ödülleri”ne layık görülen Şoray törene videolu teşekkür mesajı gönderdi. Şoray,  “En sevdiğim filmimin gerçek mimarı Cengiz Aytmatov'un bu festivalde anılması ve adına verilen ödüle layık görülmem beni onurlandırdı” dedi.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX