0530 708 54 54
0530 708 54 54
10 Eylül 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:10 Eylül 2019 Salı 08:00:00

Zorro Pekkan

Siyah pelerin ve maskeyle sahneye çıkan Ajda Pekkan’ın tarzı Zorro’ya benzetildi.  

Süperstar Ajda Pekkan, Harbiye Açıkhava konserine kıyafetiyle damga vurdu. Modacı Züleyha Kuru tasarımı olan kostüm ve göz maskesiyle sahneye çıkan Pekkan, ‘maskeli kahraman Zorro’ya benzetildi. 73 yaşındaki ünlü sanatçı, güzelliği ve tarzıyla bir kez daha gönülleri fethetti. Emma Shapplin’in ‘Spente Le Stelle’ şarkısıyla giriş yapan Süperstar, daha sonrasında ‘Aynen Öyle, Yakar Geçerim, Canın Sağ olsun, ve Sen İste’ gibi geçmişten günümüze en sevilen parçalarını sırasıyla söyleyerek, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Repertuarında Orhan Gencebay’dan ‘Bir Teselli Ver ve Yıldız Tilbe’den Haberin Olsun’a da yer veren Pekkan, yaklaşık 3 saat kaldığı sahnede 5 bin kişilik seyircisinin ayakta alkışlarıyla sahneden uğurlandı. 

‘Ajda’ya hayranım’

Usta sanatçı Hülya Koçyiğit konsere, torunu Aslışah Alkoçlar’la birlikte katıldı. Koçyiğit, “Milyonlarca kişi gibi ben de Ajda’ya hayranım. Gelmiş geçmiş en büyük sahne sanatçısı kendisi. Bütün şarkılarını seviyorum” dedi. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX