0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Nisan 2019 Cumartesi 09:47:00 - Güncelleme:16 Mayıs 2019 Perşembe 15:48:00

19 Nisan Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki birincisi Seda ve İpek oldu.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA BİRİNCİ KİM? 

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bu haftaki birincisi Seda ve İpek oldu. 

19 NİSAN ZUHAL TOPAL KAÇ PUAN VERDİ?
Zuhal Topal'la Sofrada'da henüz puanlamaya geçilmedi. Puanlar verilir verilmez haberimizin içerisinde yer alacak. 

SEDA GÜL VE KAYINVALİDESİ RUHŞAN KAYA KİMDİR?
Seda 21 yaşında ve düğünü için gün sayıyor. Seda hazırladığı bu mönüyle kayınvalidelerin gözüne girmeye çok kararlı. Kayınvalide Ruhsan Hanım ise gelinine sonuna kadar güveniyor ve büyük ödül bizim olacak diyor.

ELİF ÇALIŞAN VE KAYINVALİDESİ SENİHA ÇALIŞAN KİMDİR?
Elif 30 yaşında 6 aylık evli aslen Mardinli biri birinden özel yemeklerle damakları şenlendirmeye aday. Kayınvalide çok aktif ve gelinine güvenen bir anne. Çalışan büyük ödül bizim kimse heveslenmesin diyor.

İPEK BORA VE KAYINVALİDESİ RÜZGAR BÜYÜKTANKAYA KİMDİR?
İpek 28 yaşında ve 2 çocuk annesi önceki hatalarından ders alan gelin bu sefer yemeklerine çok güveniyor. Kayınvalide Rüzgar hanım ise kahkaları ile öne çıkan ama bir okadar da otoriter biri. Haftaya damga vuracak isimler arasında.

FATMA HALICI VE KAYINVALİDESİ SONGÜL KAYHAN KİMDİR?
Fatma 26 yaşında ve 4 yıllık evli. Fatma yemekleri ile mutfakta büyük bir şova hazırlanırken, Songül hanımda büyük ödüle uzanmak için hesaplar yapmakta.

YEŞİM ONAY VE KAYINVALİDESİ HACER ONAY KİMDİR?
Yeşim 38 yaşında ve bir çocuk annesi. Aslen kabin memuru olan gelin yarışmaya oldukça iddialı bir şekilde giriş yaptı. Gelinine güvenen Hacer hanım büyük ödül bizim kimse heveslenmesin diyor.

ŞENNUR CEBECİ VE KAYINVALİDESİ ŞADUMAN ER KİMDİR?
Şennur Trabzonlu 26 yaşında ve 2 çocuk annesi. Karadeniz yemekleri ile lezzet şöleni hazırlamaya aday. Kaynana ve gelin büyük ödüle uzanmak için planlar yapmaya hazırlanıyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX