0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ağustos 2019 Salı 13:10:00 - Güncelleme:20 Ağustos 2019 Salı 13:13:00

AVM’lerde mağaza açacaklar... Şener ile Küpeli ticarete atılıyor!

Haziran ayında hayatlarını birleştiren Demet Şener ile Cenk Küpeli ticarete atılıyor. Kendi adını taşıyan bir marka çıkartacak olan ünlü çift, ürünlerinin satışı için hem AVM’lerde mağaza açacak hem de internet üzerinden satışa sunacak.

Demet Şener, geçtiğimiz haziran ayında evlendiği iş insanı Cenk Küpeli’yle, ticarete atılıyor. Milliet'in haberine göre, eşiyle ortak olacak eski model, kendi adını taşıyan perakende markasını yaratacak. Çıktıkları, İtalya balayında bile çalışma yapan ikili, İstanbul’a döner dönmez çalışmalarını hızlandırdı.

Çiçeği burnunda çift, spor ve yoga kıyafetlerinin yanı sıra, kadınların uzun yıllar rahatça kullanabileceği klasik giyim koleksiyonunu piyasaya çıkaracak. Uzman bir ekiple projesine hız veren Şener, hem AVM’lerde mağaza açacak hem de internet üzerinden satışa sunacak.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX