0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Kasım 2018 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:26 Kasım 2018 Pazartesi 08:00:00

Egea Ailesi'ne ışıldayan seri

Fiat’ın güncel teknolojik donanımları ve krom tasarım detaylarıyla ön plana çıkan Mirror serisi tanıtıldı. Yollarla buluştuğu 2015 yılından bu yana, 117 bin adetten fazla satan Fiat Egea Ailesi, teknolojik seri Mirror'la tekrar dikkatleri üzerine çekiyor.

Sevdi ÇAVUŞOĞLU

Yepyeni teknolojik donanımları, özel renk seçenekleri ve modele özgü aksesuarlarıyla dikkat çeken Mirror serisi Türkiye'de satışa sunuldu. İlk olarak İtalya’da 500 Ailesi’nde satışa sunulan Mirror serisi, 2015 yılından bu yana 117 bin adetten fazla satılan Fiat Egea Ailesi’nin ürün yelpazesine de dahil oluyor. Fiat Egea Mirror serisi, standart donanımda Apple CarPlay uygulaması uyumluluğu bulunan Uconnect™ 7" HD  dokunmatik ekran sistemiyle birlikte sunuluyor. Mirror serisinde ayrıca geri görüş kamerası da model ailesinde standart olarak bulunuyor. 

TÜRKİYE'NİN EN ÇOK TERCİH EDİLENİ

Yollarla buluştuğu ilk günden bu yana başarılı sonuçlara imza atarak Türkiye’nin en çok tercih edilen otomobilinin olan Fiat Egea Ailesi olduğunu belirten Fiat Marka Direktörü Altan Aytaç, “Mirror serisi taze teknolojileri ve yeni renk seçenekleriyle 2018 yılını tamamlayıp 2019 yılına dinamik bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Fiat Egea Mirror serisini takiben 500, 500X ve 500L Mirror da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde satışa sunulacak ve aile tamamlanmış olacak” dedi.

İLAVE İKİ YENİ RENK SEÇENEĞİ

Ürün gamına yeni eklenen “Dinamik Mavi” ve “Toscana Yeşili” seçenekleriyle farklılaşan Mirror’a özgü olarak krom ayna kapakları, krom cam çıtası ve B sütununda modele özel Mirror logolu Egea Sedan, Egea Hatchback ve Egea Station Wagon’da ön plana çıkıyor. 17 inç boyutundaki elmas kesimi jantlarla donatılan Mirror’da 7 inçlik yüksek çözünürlüklü Uconnect dokunmatik multimedya sistemine ve Apple CarPlay desteğine yer verilirken, geri görüş kamerası da standart olarak sunuluyor. Mavi renkli iç döşemeler de Egea Mirror Ailesi’ni farklılaştırıyor. Türkiye’de 2019 yılının ilk çeyreğinde satışa sunulacak Fiat 500 ailesi üyelerinde ise Egea modellerinde olduğu gibi dinamik mavi karoser rengi, krom ayna kapakları ve cam çıtaları, modele özel Mirror rozetleri ve mavi tonlu iç mekana yer veriliyor. 

Pazar 630 bin bandında kapanır

Otomotiv sektörünün 10 yılı aşkın süredir Türkiye ekonomisinin lokomotifi olduğunu söyleyen Altan, “Açıklanan vergi indirimleriyle birlikte, mevcut durumda 485 bin adetlere gelen pazarın 2018 yılı sonunda 630 bin adet bandında kapanacağını öngörüyoruz. Uygun koşullar bir araya geldiğinde pazarın ne kadar çabuk toparlanabileceğini gördük. 2019 yılı için ise şimdiden öngörüde bulunmak kolay değil. Şu anda önümüzde çok önemli 2 aylık bir süreç var. Bu süreci en iyi ve verimli şekilde değerlendirmek için gayret gösteriyoruz. Otomobil veya ticari araç satın almayı düşünen tüm kullanıcıların bu süreci en iyi şekilde değerlendirmesini tavsiye ediyoruz” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX