0530 708 54 54
0530 708 54 54
24 Ocak 2019 Perşembe 13:19:00 - Güncelleme:24 Ocak 2019 Perşembe 13:23:00

İzzet Yıldızhan'a kötü haber! Ağabeyi kanser...

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’ın ağabeyine kanser teşhisi konulduğunu duyurdu

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 2017 yılında kanser tedavisi gören ağabeyi  Mehmet Yıldızhan’ı kaybeden ünlü türkücü İzzet Yıldızhan’ın, diğer ağabeyi Mahmut Yıldızhan’a da kanser teşhisi konulduğunu duyurdu.

İzzet Yıldızhan’ın zor günler geçirdiğini ve ağabeyi yoğun bakımda olduğunu duyuran Akay, Yıldızhan’ın ağabeyinin başında beklerken çekilmiş fotoğrafını da yayınladı.

Akay, “İzzet Yıldızhan, 2017 yılında kanser tedavisi gören ağabeyi Mehmet Yıldızhan’ı kaybetmişti. Yıldızhan’ın diğer abisi Mahmut Yıldızhan’a da kanser teşhisi konuldu ve yoğun bakıma kaldırıldı. Mahmut Yıldızhan, Aralık ayında babam Vedat Akay’ı kaybettiğimiz ve Ankara’da bulunan özel bir hastanede tedavi görüyor ve durumunun iyiye gittiğini de öğrendim. İzzet Yıldızhan, ağabeyinin tedavisi ile ilgili yakından ilgileniyor ve ağabeyinin başından ayrılmıyor. Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu da Yıldızhan’ı yalnız bırakmıyor. Zor günler geçiren İzzet Yıldızhan’a, ağabeyine ve Yıldızhan ailesine acil şifalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.   

(Habertürk)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX