0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Mart 2019 Cumartesi 10:55:00 - Güncelleme:09 Mart 2019 Cumartesi 10:57:00

Mitsubishi Cenevre’de yeni crossoverını tanıttı

Otomobil dünyasında crossover segmenti giderek çekişmeli bir hal alıyor. Mitsubishi’de SUV dünyasındaki yeteneklerini crossoverlara aktarıyor. Bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda Mitsubishi Engelberg Tourer modelini tanıtarak crossover segmentine yeni bir rakip getirdi.

TM Dijital Haber Merkezi

Crossoverlar dünyanın en çok tercih edilen otomobilleri olmaya başladı. Yerden yüksek yapıları, MPV kadar geniş iç mekanları ile her tarzdan insanın ilgisini çeken otomobiller, markalarında bu segmente ağırlık vermesine neden oldu. Neredeyse her otomobil fuarında gördüğümüz crossoverlar bu yıl Cenevre Otomobil Fuarı’nda da yerini aldı. Mitsubishi’de bu furyaya katılan markalar arasında yer alıyor. SUV’larda olan tecrübesini artık daha küçük segmente aktarmaya çalışan Mitsubishi, Engelberg Tourer adında yeni bir crossover ile karşımıza çıktı. Mitsubihi tarafından geliştirilen elektrikli motor sistemine sahip olan otomobil, dört çeker teknolojisine de sahip. PHEV yani dışarıdan şark edilebilir hibrit sisteme sahip olan bu otomobil, motordan da pillerini şarj edebiliyor.

Fuarda Mitsubishi standından iki yenilik daha bulunuyordu. Eylül ayında ülkemizde satışa çıkacak olan L200 modeli ve ülkemizde ne zaman satılacağı belli olmayan ASX modeli. ASX önceki neslinde dizel manuel seçeneği ile ülkemize gelmişti fakat yeni motorları ile ülkemize gelecek mi? Merak ediyoruz.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX