0530 708 54 54
0530 708 54 54
13 Mayıs 2019 Pazartesi 10:27:00 - Güncelleme:13 Mayıs 2019 Pazartesi 12:08:00

Rami Açık Oto Pazarı’ndan 40-50 Bin TL’ye ne alınır?

İstanbul’da özelikle pazar günleri pek çok yerde otomobillerin üzerlerine beyaz bir sayfa ve büyük puntolarda yazılmış ilan şartlarıyla satılığa çıkmış otomobillerle karşılaşırsınız. Bu satışların uzun zamandan beri yapıldığı yerlerden biri de Eyüp’ün hemen üzerinde Gaziosmanpaşa ve Bayrampaşa arasında konumlanan, Rami Açık Oto Pazarı’dır. TM Djital Haber Merkezi'nden Hasan Aytekin, dün bu pazarı ziyaret ederek pazar esnafına Bu pazardan 40-50 bine ne alınır? sorusunu yöneltti. İşte alınan cevaplar...

TM Dijital Haber Merkezi

Rami Pazarı, İstanbul’un en eski oto pazarları arasında yer alıyor. Sıfır satışlarında yaşanan büyük düşüş sonrası ikinci ele dönen gözler aynı büyük düşüşün burada daha küçük yaşanmadığı gördü. Fiyatı sıfır km ile yakından etkilenen ikinci el yüksek modelli araçlarda görülen düşüş, model yılı düşük araçlara kapanmış gibi duruyor. TM Djital Haber Merkezi'nden Ekonomi ve Otomobil Editörü Hasan Aytekin, Rami Açık Oto Pazarı’nı gezerek, esnafa ’40-50 bin arası buradan ne alınabilir?” sorusunu yöneltti.

Pazarda esnafa 40-50 bin TL’ye ne alınacağı sorusunda Renault Symbol ve Fiat Linea cevapları öne çıktı. Pazar gezisinde dikkat çeken 40-50 bin arası fiyat açıklayan satıcılardan sizin için bir galeri hazırladık. İşte dün Rami Açık Oto Pazarı’ndan dün satın alınabilecek ikinci el otomobillerden bazıları…

“1,3 MULTİJET FİAT LİNEA ALINIR?”

Pazar esnafından Halil Duygu, 40-50 bin arası bilgilendirmesinden Hyundai i20 ve Fiat Linea öne çıktı. Özellikle 1.3 multijet motordan övgüyle bahseden Duygu, Rami’de 40-50 bine aralığında iyi bir otomobil bulunabileceğini sözlerine ekledi.

“RENAULT SYMBOL ALINIR. AZ YAKAR KULLANICIYI MEMNUN EDER”

Yine Pazar esnafından Hakan Işık, bu seviyede pazardan Ford Fiesta, 2010 yıllarında Volkswagen Polo ve Renault Symbol bulunabileceğini söyledi. 2015’te yollara çıkan Fiat Egea’nın bu bandın üzerinde kaldığını söyleyen Duygu, bu yüzden Renault’un tercih edilebileceğini söyledi. Tüketici için az yakan Symbol modelini öne çıkartan Işık, az yakıtla bu tercihin binicisini memnun edeceğini söyledi.

“NÖBETÇİ NOTER TIKLIM TIKLIM”

Pazar son durak olarak İstanbul’da dün nöbet tutan 4 adresten bir olan Büyükçekmece 3. Noteri Makbule Bahar Nalbant ziyaret edildi. Noter’den bir kat aşağıda merdiveni bile dolduran kalabalık bu uygulamanın beklenenden daha etkili olduğunu gösterdi.

Noter’den yapılan otomobil satışı ise kalabalığın biraz uzağında kaldı. Bekleyenlerden kaçının otomobil satışı için beklediğini bilinmez ama Beylikdüzü 3. Noteri pazar nöbetinin ilk yarısında 40 satışı kayıtlara geçtiği bilgisini verdi. Nöbetçi uygulamasının saat 10:00’da başladığı ve 16:00’a kadar sürdüğünü belirten Nalbant, bu nöbet düzeninde 6 saat kesintisiz işlem aldıklarını söyledi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX