0530 708 54 54
0530 708 54 54
09 Mart 2019 Cumartesi 10:06:00 - Güncelleme:09 Mart 2019 Cumartesi 10:08:00

Yeni Volkswagen Golf, kameralara yakalandı

Volkswagen’in en sevilen otomobili olan Golf’ün sekizinci nesili kamuflajsız şekilde kameralara yakalandı.

TM Dijital Haber Merkezi

Otomobillerin yeni nesilleri heyecanla bekleniyor fakat bazı markaların herkesten fazla beklenen modelleri var. Volkswagen Golf’te bu modellerden biri. Kamuflajlı versiyonlarla herkesin dikkatini çeken Golf, sonunda tamamen örtüsünü kaldırmış halde ortaya çıktı.

Volkswagen’in araçlarında çok fazla değişiklik yapmıyor. Golf’te aynı şekilde bu değişikliğe çok fazla maruz kalmamış. Üstündeki kamuflajı kaldırmasının ardından birçok tahminle benzer tasarıma sahip olan Golf hakkında Cenevre Otomobil Fuarı’nda konuşan Volkswagen Satış Müdürü Jürgen Stackmann, aracın eski nesil Golf’lerin mirasını koruduğu fakat teknolojinin faydalarından da yararlandığını söyledi. Stackmann aynı zamanda aracın elektrikli versiyonunun olmayacağını ve ID ailesinin artık elektrikli otomobiller olacağını söyledi. GTE modelinin üretimine devam edeceklerini de söyleyen Stackmann, GTI ve R seçeneklerinde çok büyük bir güç artışı olmayacağının da sinyalini verdi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX