0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Şubat 2019 Salı 15:33:00 - Güncelleme:12 Şubat 2019 Salı 15:36:00

Farmasi Make Up’dan Sevgililer günü makyajına şık dokunuşlar

Sevgililer Günü’nde göz kamaştırıcı bir makyajla güzelliğini vurgulamak, tüm kadınların en büyük arzusu… Her cilt tonuna ve yapısına yönelik makyaj ürünleriyle kadınların hayallerine dokunan Farmasi Make Up, Sevgililer Günü’nde tüm gözleri üzerine çekmek isteyenlere benzersiz makyaj tüyoları veriyor.

Sevgililer Günü’nde kusursuz görünmek isteyen kadınların bir numaralı tercihi Farmasi Make Up, makyajınıza renk katabileceğiniz birçok alternatif sunuyor. 
Farmasi Make Up TerraCotta Highlighter Aydınlatıcı, yüzünde ışığın doğal olarak vurduğu alanları güçlendirerek daha canlı ve daha aydınlık bir cilt görünümü elde etmeni sağlıyor. TerraCotta Highlighter Aydınlatıcı, yapısı ile daha çok pigment verirken daha az seviyede tozutma sağlıyor. Aynı zamanda yumuşacık yapısı ile ışıl ışıl bir highlighter deneyimi yaşatıyor.

Farmasi Make Up’ın yenilenen Stay Matte fondöteni ile ipeksi matlık teninde! Stay Matte Fondöten, Multimineral kompleks sayesinde parlaklık kontrolü ile yüksek kapatıcılıkla mat bir görünüm sağlıyor. Aynı zamanda parlama ve yağlanma problemlerini önlüyor. Suyla dayanıklı, akma ve bulaşma yapmadan gün boyu yüzünüzde kalarak sizi yarı yolda bırakmıyor. Gündüzden geceye gün boyu rahatlıkla kullanabileceğiniz Stay Matte fondöten, Sevgililer Günü’nde makyajınızın başrolü olacak.

Farmasi Make Up Velvet Mat Likit Ruj, dudaklarda gün içinde ağırlaşma hissi yaratmadan tüy gibi hafif yapısıyla Sevgililer Günü’nde favoriniz olacak. Mat, doğal dudaklara sahip olmak isteyenlerin tercihi Farmasi Make Up Velvet Mat Likit Rujun yoğun pigmentleri ve yüksek kapatıcılık etkisiyle dudaklarınızda uzun süren matlığın keyfini yaşayın.

Sevgililer Günü’nde daha dolgun ve daha çarpıcı kirpikler ile gözler mükemmel görünüme kavuşuyor. Yenilenen ambalajı ile Farmasi Make Up Optimal Style Maskara kirpiklerde vurucu bir etki yaratıyor. Farmasi Make Up Optimal Style Maskara, uzun ve kıvrık plastik fırça kılları sayesinde tek tek ayrılmış kusursuz kirpikler yaratıyor. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX