0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 12:52:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 13:22:00

Fenerbahçe, Eljif Elmas için Cardiff City'den gelen teklifi reddetti

Fenerbahçe, Eljif Elmas için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Cardiff City’nin yaptığı teklifi reddetti.

TM Dijital Haber Merkezi

2017-18 sezonunda Rabotnicki’den 180 bin euro’ya transfer edilen Eljif Elmas, Makedonya-Letonya maçında 2 gol birden atınca oyuncuyu takip eden dev kulüpler bir kez daha Fenerbahçe’yi yoklamaya başladı. Hakkında Liecester, Manchester City, Lyon iddiaları ortaya atılan genç yıldız için birçok takım yazılıp çizilse de Eljif’i Fenerbahçe’den isteyen ekibin aslında Cardiff City olduğu ortaya çıktı.

Eljif’in babası oğlunu yakından takip ediyor

Fenerbahçe’de bu sezon 34 maça çıkan ve 1 gol atan gelecek vaat eden Eljif Elmas’ın sarı lacivertli kulüpte yeterli anlamda değerlendirilemediği düşünülürken, 19 yaşındaki milli futbolcunun özelliklerini daha iyi yansıtabileceği ve gelişimine daha fazla katkı yapabilecek bir takımda şans verilmesi gerektiği savunuluyor. Cardiff City’den gelen teklifi reddeden Fenerbahçe’nin Eljif’e yatırım yapacağı öğrenilirken, Ersun Yanal’ın ilerleyen dönemlerde oyuncuyla bire bir ilgileneceği belirtildi.

Milli takımda oynadığı futbolla göze çarpan Eljif Elmas’ın sarı lacivertli takımda istediği mevkide oynatılmadığı iddia ediliyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX