0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:16 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00

İstanbul Valisi'nden Turgay Güler'e ziyaret

TürkMedya’yı ziyaret eden İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler’le bir araya geldi. 

Güler ve Yerlikaya görüşmesinde, İstanbul’a ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu. Vali Yerlikaya, ziyarette şehrin güvenliğine yönelik önemli adımlar atılacağının mesajını verdi. 

ÖNLEM ALINACAK 

Son dönem artan hırsızlık olaylarına dikkat çeken Güneş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Turgay Güler, Vali Yerlikaya’ya vatandaşlardan gelen şikayetleri aktardı. Özellikle hırsızlık olaylarına ilişkin gerekli önlemlerin alınacağını belirten Vali Yerlikaya, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün çalışmalara başladığını ifade etti. 

BAŞARILAR DİLEDİ 

Güler, Yerlikaya’ya çalışmalarında başarılar diledi. İstanbul’dan önce Şırnak, Ağrı, Tekirdağ ve son olarak Gaziantep’te vali olarak görev yapan Yerlikaya, vatandaşların sorunlarına getirdiği çözümlerle takdir toplamıştı. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX