0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 08:00:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 12:03:00

İbrahim Tatlıses: Ünlü olmaya çalışan zavallılar var

Yaşantısını İzmir'de sürdüren İbrahim Tatlıses, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım üzerinden eski eşiyle ilgili olumsuz açıklamalar yapan bir hesap sahibine cevap verdi.

Eski eşi Ayşegül Hanım hakkında yapılmış bir mekan kiraladığı, ancak sözleşme kurallarına uymadığı ve kirayı vermediği şeklindeki paylaşımlara denk gelen İbrahim Tatlıses “Ben Ayşegül Hanım'ın karakterini de, iş disiplinini de, duruşunu da çok iyi bilirim ve kendisine kefilimdir. Ama gelin görün ki; insanlar yıllardır üzerimizden prim yapmaktan bıkmadılar usanmadılar. Bu iftiranın bedelini hukuki yollarla ödetiriz. Gerisini, iftira atarak ünlü olmaya çalışan zavallılar düşünsün. Ayşegül Hanım yalnız değildir. Arkasında ben varım. Yel kayadan toz alır diyorum, kızımın anası Ayşegül Hanımın açıklamalarına imzamı atıyorum” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX