0530 708 54 54
0530 708 54 54
18 Mart 2019 Pazartesi 16:01:00 - Güncelleme:18 Mart 2019 Pazartesi 16:06:00

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Yeni Zelanda'da yaralanan vatandaşlarımızla irtibat halindeyiz

Sağlık Bakanı Koca, Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk vatandaşlarına ilişkin, 'Üç Türk kardeşimizle ilgili irtibat halindeyiz.' dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Yeni Zelanda'daki terör saldırısında yaralanan Türk vatandaşlarına ilişkin, "Üç Türk kardeşimizle ilgili irtibat halindeyiz, Mustafa kardeşimizle bizzat ben önceki gün görüştüm. Ameliyat sonrası bacağından bir müdahale olmuştu, genel durumu iyiydi. Hem yakınlarına hem Mustafa kardeşimize Türkiye olarak sağlık hizmetleri boyutuyla yapabileceklerimizi seferber edebileceğimizi, gerektiğinde ambulans uçaklarımızla Türkiye'ye getirmek dahil her türlü imkanı seferber edeceğimizi ifade ettik. Şu an kendilerine iyi bakıldığını, o anlamda bir sorun olmadığını, iletişimde olmak üzere konuştuk." ifadelerini kullandı.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX