0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mart 2019 Salı 11:32:00 - Güncelleme:27 Mart 2019 Çarşamba 09:28:00

Kenan Doğulu'nun annesi, Beren Saat'i istemedi iddiası

YouTube kanalında gündem olacak açıklamalara imza atan Seren Serengil, boşanacağı konuşulan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Serengil, ünlü çiftin ailevi nedenden dolayı boşanma aşamasına geldiğini iddia etti.

"BEREN'İ GELİNİ OLARAK GÖRMEDİ" 

Serengil, Kenan Doğulu'nun annesinin hiçbir zaman Beren Saat'i gelini olarak kabul etmediğini savundu.

"KENAN SEÇİM YAPMAK ZORUNDA" 

Seren Serengil, şarkıcı Kenan Doğulu'ya seslendi: "Kenan'a bugün çok önemli bir şey söylemek istiyorum. Hayatta herkesi mutlu edemezsin. "
"Ya sen mutlu olacaksın herkes olmayacak ya da herkes mutlu olacak sen olmayacaksın. Bunun seçimini yapmak zorundasın."

"Senin ailen Beren. Senin annen kardeşlerin onları gör, ama birbirlerine kötülük yapmasına izin verme veya onu ezdirme."

"BEREN EVLİLİĞİN BAŞINDAN BERİ MUTSUZ" 

Bence Beren ailesel mevzulardan dolayı çok mutsuz.

"Evliliğin başından beri çok mutsuz. Bence Kenan yumuşak bir yapıya sahip olduğu için bir çözüm bulamadı. Bu tamamıyla benim düşüncem, doğru da olmayabilir."

TARTIŞMA YAŞAMIŞLARDI

Beren Saat, kayınvalidesi Serpil Doğulu ile bir dönem tatsızlık yaşamış, ardından sosyal medya hesaplarından takipten çıkarmıştı.

2014 yılında Los Angeles'ta nikah masasına oturan Beren Saat-Kenan Doğulu çifti'nin, boşanmak için mahkemeye başvurduğu konuşuluyor.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX