0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Ekim 2019 Pazar 14:45:00 - Güncelleme:21 Ekim 2019 Pazartesi 11:01:00

Nedim Şener'den CHP'li Canan Kaftancıoğlu'na tokat gibi 'Barış Pınarı Harekatı' yanıtı

Barış Pınarı Harekatı sürecinde hükümetin yürüttüğü politikayı eleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. 'Bu insanlar neden öldü’ sorusunu sormak istiyorum. Bugün bu sorunun soruluyor olması ve yanıtının veriliyor olması lazım. " dedi. Kaftancıoğlu'na o yanıtı gazeteci Nedim Şener verdi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Danışma Kurulu Toplantısı” öncesi yaptığı açıklamada Türkiye’nin kuzey Suriye’ye başlattığı Barış Pınarı Harekatı’yla ilgili değerlendirmelerde bulundu, hükümetin yürüttüğü politikayı eleştirerek şu ifadeleri kullandı;

"Bu konuya ilişkin, ‘6 asker şehit oldu, 21 sivil yaşamını yitirdi. Bu insanlar neden öldü’ sorusunu sormak istiyorum. Bugün bu sorunun soruluyor olması ve yanıtının veriliyor olması lazım. Operasyonun başladığı günden itibaren gerçekten barışı savunan, savaşın kimseye faydası olmadığını söyleyen insanlar nasıl susturuldular ve cezalandırılıyorlar?"

"SEN BU MÜPTEZEL SİYASETİ YAPABİLESİN DİYE!"

 Kaftancıoğlu'nun bu sorusuna gazeteci Nedim Şener'den tek cümlelik bir yanıt geldi. Konuya ilişkin haberi sosyal medya hesabından paylaşan Şener, 'Sen bu müptezel siyaseti yapabilesin diye!!!!' ifadelerini kullandı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX