0530 708 54 54
0530 708 54 54
12 Ocak 2021 Salı 22:53:00 - Güncelleme:13 Ocak 2021 Çarşamba 11:10:00

Tüp bebek tedavisinde psikolojik destek de gerekiyor

Uzmanlar, tüp bebek tedavisinde birçok uzmanlık dalı ile birlikte sürdürülen multidisipliner tedavinin başarı oranlarını artırdığını belirtiyor.

Anne-baba adayları tedaviden önce psikolog, diyetisyen ve psikiyatrist ile görüşüyor, gebelik sürecine hazır hale geliyor. Doç. Dr. Funda Göde, “Tüp bebek tedavisinde uyguladığımız bütüncül tedavi ile anne ve baba adaylarının fiziksel ve psikolojik durumlarını gözden geçiriyoruz. Psikiyatr, psikolog, fizyoterapist ve diyetisyenlerden oluşan kadromuzla birlikte, çiftlerimizi gebeliğe tam hazır hale getiriyoruz” dedi. Anne ve baba olma hayali ile merkeze gelen çiftlerin öncelikle detaylı bir şekilde hikâyelerini dinlediklerini söyleyen Göde, “Bizler çiftlerimizin farklı bir hastalıkları olup olmadığını, günlük fiziksel aktivitelerinin nasıl olduğunu, kilo durumlarını, sigara, alkol gibi kötü alışkanlıklarını, stres durumlarını toplu şekilde değerlendiriyoruz. Buradaki amacımız çiftlerin yaşam kalitesini artıran bir tedavi şekli sunmak” diye konuştu.

Etiketler : tüp bebek Funda Göde tedavi sağlık
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX