0530 708 54 54
0530 708 54 54
14 Eylül 2019 Cumartesi 18:12:00 - Güncelleme:14 Eylül 2019 Cumartesi 18:13:00

'Babam ve Oğlum' Kazakistan'da gösterime girdi

Yunus Emre Enstitüsü (YEE) tarafından Kazakistan'ın başkenti Nur Sultan'da "Babam ve Oğlum" filminin gösterimi yapıldı.

Nazarbayev Üniversitesi sinema salonunda gösterilen filmi, Türkiye'nin Nur Sultan Büyükelçisi Nevzat Uyanık, Nur Sultan YEE Müdür Vekili Almagül İsina'nın yanı sıra çok sayıda sinemasever izledi. İsina AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nazarbayev Üniversitesinin talebi üzerine Türk filmleri gösterimine başladıklarını belirterek, geçen hafta "Aşk Tesadüfleri Sever" filminin gösteriminin yapıldığını söyledi.

Yıl sonuna kadar film gösterimlerine devam edeceklerini dile getiren İsina, "Yaptığımız kültür sanat etkinliklerinin içinde en çok ilgi gören bu Türk sinemasının ürünleri dizi ve filmler. Film gösterilerini halktan gelen talep üzerine yapıyoruz. Amacımız Kazak sinemaseverleri Türk sinema ürünleriyle daha sık buluşturmak." dedi.

(AA)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX