0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Eylül 2019 Cuma 08:00:00 - Güncelleme:20 Eylül 2019 Cuma 08:00:00

Panda krizi 

Çin tarafından Tayland’daki bir hayvanat bahçesine ödünç verilen panda Çuang Çuang’ın zamansız ölümü, şüphe uyandırdı. Çinli yetkililer pandanın ölümünü araştırmak için ekip kurdu.  

SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI  

2003 yılından bu yana Tayland’ın Çang Mai bölgesindeki hayvanat bahçesinde yaşayan Çuang Çuang isimli panda, geçtiğimiz pazartesi günü öldü. Beklenmedik bir anda gelen ölüm haberi, anavatanı Çin’de infial yarattı. Sosyal medyada büyük tepki gösteren kullanıcılar, Tayland’ı hayvana doğru bakamamakla suçladı. Hayvanat bahçesi yetkilileri, Cuang Çuang’ın bambu yapraklarından oluşan yemeğini yedikten kısa bir süre sonra bulunduğu yere yığılarak hayatını kaybettiğini açıkladı.

SAĞLIK KONTROLÜ TEMİZ ÇIKTI 

Hayvanat bahçesi yetkilileri, 19 yaşındaki Chuang’ın yakın zamanda sağlık kontrolünden geçtiğini, vücudunda herhangi bir hastalık belirtisi olmadığını söyledi. Çin hükümeti ise olayla ilgili soruşturma başlatırken, pandanın ölüm nedenini araştırmak için Tayland’a heyet gönderilecek. Çiftleşmesi için getirilen dişi panda Lin Hui’ye ilgi göstermeyen Çuang Çuang’ın cinsel isteğini artırmak için çeşitli yöntemler denenmiş ve hikayesi bütün Tayland’da günlerce konuşulmuştu.  

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX