0530 708 54 54
0530 708 54 54
20 Kasım 2019 Çarşamba 15:27:00 - Güncelleme:20 Kasım 2019 Çarşamba 16:52:00

Barış Atay'dan Meclis'te küstah sözler: Gezi'yi mumla arayacaksınız!

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’den Hatay milletvekili seçilen ardından da partiden ayrılarak Türkiye İşçi Partisi’ne katılan Barış Atay, TBMM Genel Kurulu’nda AK Parti’ye yönelik çirkin ifadeler kullanarak tehdit etti. Meclis kürsüsünden kaos planlarını itiraf eden Atay, "Bu halk sizi iktidardan indirecek ama o gün emin olun, Gezi’yi mumla arayacaksınız" dedi.

TM Dijital Haber Merkezi

HDP'den milletvekili seçildikten sonra Türkiye İşçi Partisi'ne katılan Barış Atay, TBMM Genel Kurulu'nda tehditler savurdu. Atay yaptığı sözde konuşmada, "Geziyi mumla arayacaksınız." dedi. Devletin kürsüsünden tehditler savuran Atay'a ise tepkiler çığ gibi büyüyor.

Türkiye İşçi Partisi Milletvekili Barış Atay, TBMM Genel Kurulu'nda yaptığı konuşmada tehditler savurdu.

Yaptığı sözde konuşmada Türkiye'yi milyonlarca lira zarara uğratan ve ülkeyi çatışma ortamına sürükleyen Gezi provokasyonundan örnekler veren Atay, "Bugün Şili'de, Ekvador'da, Lübnan'da, Azerbeycan'da kesinlikle sokağa çıkmaz denilen insanların kendi iradelerini nasıl ortaya koyduğunu, nasıl karşı çıktıklarını görün, bakın, hiç aklınızdan çıkmayan Gezi'yi düşünün. Bu halk sizi iktidardan indirecek. Ama o gün inanın Gezi'yi mumla arayacaksınız." dedi.

Terör örgütü YPG/PKK'nın siyasi kanadı HDP'den meclise giren ve daha sonrasında istifa ederek Türkiye İşçi Partisi'ne geçen Atay, Gezi provokasyonunda en ön sırada yer alarak Türkiye'yi zarara uğratan gösterilerin başında yer almıştı.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX