0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Mart 2019 Pazartesi 08:00:00 - Güncelleme:25 Mart 2019 Pazartesi 08:00:00

PKK'dan İsrail bayraklı kutlama

Terör örgütü yandaşlarının Almanya’da yaptığı sözde nevruz kutlamasında polis, çok sayıda silah ve kesici alete el koydu. Gösteride örgüt paçavraları yanında İsrail bayrakları da açıldı.

Almanya’daki PKK/YPG yandaşları, ‘Nevruz kutlaması’ adı altında önceki gün Frankfurt kentinde yürüyüş ve gösteri düzenledi. Ülkenin çeşitli şehirlerinden Frankfurt’a gelen PKK’lılar, örgüt paçavralarını ve teröristlerin fotoğraflarını taşıdı, Türkiye aleyhine sloganlar attı. Sözde kutlama, PKK elebaşı Öcalan ve terör hükümlüsü Selahattin Demirtaş’a destek gösterisine dönüştü. Örgüt yandaşları gösteride, İsrail bayrakları da açtı. Böylece, PKK-İsrail ilişkisi bir kez daha gözler önünü serilmiş oldu.   

SİLAH DOLU OTOBÜS 

Frankfurt polisi, yapılan güvenlik aramalarında PKK’lıların provokasyonunun engellendiğini duyurdu. Polis resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Bir otobüste yapılan kontrolde çok sayıda sustalı çakı, çok sayıda işaret fişeği, bir elektroşok tabancası (taser) ve tabanca şeklinde bayıltıcı spreyle, Öcalan afişlerine el konuldu” denildi. 

“Otobüsteki kişilerin nevruz gösterisine gitmekte” olduğu belirtilerek, Frankfurt'a girişlerine izin verilmediği ifade edildi. 

PAÇAVRALARA EL KONULDU 

Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Isabell Neumann, yürüyüş ve gösteri öncesinde polisin Almanya'da yasak olan yüzlerce PKK paçavrasına da el koyduğunu söyledi. Neumann, bayrakların çoğunda PKK elebaşı Öcalan’ın fotoğraflarının bulunduğunu kaydetti. Terör örgütü yandaşları, geçtiğimiz yıllarda bu ülkede, çok sayıda Türkiye karşıtı gösteri düzenleyip sokakları yakıp yıkmıştı. Alman hükümeti, Ankara’nın baskısıyla bu gösterilerde PKK paçavralarının yanı sıra Öcalan'ın fotoğraflarının açılmasını da yasaklamıştı. PKK destekçileri gösterinin ardından, kentin Rebstock alanında “Nevruz, özgürlük bayramı-Abdullah Öcalan'a özgürlük” sloganıyla bir gösteri daha düzenledi. 

CHP ve İP'e 'Öcalan'lı selam

Zillet ittifakının ortağı HDP, Bakırköy’de sözde nevruz kutlaması düzenledi. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan yaptığı konuşmada, ittifakın diğer üyeleri CHP ve İP’e selam gönderdikten sonra teröristbaşı Öcalan'a özgürlük istedi. Öte yandan alanda elebaşı Öcalan'ın posterleri açıldı. 

TEMELLİ'DEN SKANDAL AÇIKLAMA

Teröristin intikamını zillet ittifakı alacak

Zülküf Gezen adlı PKK’lıdan sonra Ayten Beçet adlı terörist de kendini cezaevinde astı. Gebze Kadın Kapalı Cezaevi’nde bulunan kadın teröristin, kendini örgüt elebaşı Öcalan için astığı öne sürüldü. PKK’nın siyasi kolu HDP, bu ölümü istismar etmek için cezaevi önüne vekillerini yolladı. Kandil'in vekilleri Mahmut Toğrul, Ayşe Sürücü, Ömer Öcalan, Fatma Kurtulan, Rıdvan Turan, Tülay Hatimoğlulları, Saliha Aydeniz ve Semra Güzel’in cezaevi önünde yapmak istediği provokatif açıklamalar, polis tarafından engellendi. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli yaptığı açıklamada, “Tüm bunlara dur deme zamanı gelmiştir. Güç birliklerimizle, ittifaklarımızla yan yana gelerek, bu iktidara en güzel cevabı sandıkta vereceğiz” diyerek, CHP-İP ve HDP’den oluşan zillet ittifakının kadın teröristin ölümünün hesabını soracağını söyledi.     

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX