0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 08:08:00

'Sımsıkı bir araya gelmeliyiz'

Başkan Erdoğan, dünkü mitinglerde vatandaşlara birlik ve beraberlik mesajları verdi, “Dönem iki elin parmakları gibi sımsıkı bir araya gelecek dönemdir” diye konuştu. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan İstanbul'daki İİT zirvesinin ardından partisinin Konya ve Amasya mitinglerinde vatandaşlara hitap etti. Erdoğan, “Birileri, ülkemizin ve milletimizin içinden geçtiği kritik durumla asla ilgisi ve orantısı olmayan kimi gerekçelerle AK Parti'ye ders vermek istiyormuş ama unutmayalım ki dönem, ders verilecek değil iki elin parmakları gibi sımsıkı bir araya gelinecek dönemdir” dedi. 

İSTİKRAR VE GÜVEN ORTAMI 

Türkiye'nin 2002 yılından beri girdiği 14 seçimin belki de en kritiklerinden birini 31 Mart'ta yaşayacağını kaydeden Erdoğan, “Çünkü bu seçimden sonra önümüzde 4.5 yıllık kesintisiz bir icraat dönemi var. Bu dönemi en etkili şekilde kullanabilmemizin yolu, seçimlerden istikrar ve güven ortamımızın sürmesini garantiye alacak bir sonuçla çıkmaktır. Aksi takdirde sınırlarımızın dibine kadar gelmiş olan teröristlerin oyunlarını bozmamız zorlaşır. Aksi takdirde ekonomimize saldıran alçakların ve fırsatçılık yaparak onların ekmeğine yağ sürenlerin oyunlarını bozmamız zorlaşır. Sınırlarımıza teröristlerle, soframıza vurguncularla, birliğimize bölücülerle, beraberliğimize fitneyle saldıranlar şu anda pusuda bekliyor. Onlara dersini verelim” ifadelerini kullandı. 

KİBİRLİ DAVRANAN BİZİMLE YÜRÜYEMEZ 

Başkan Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Milletimize tepeden bakan gurur abideleri, kibirli davrananlar var ya, ulaşılmaz olan, efendilik yapmaya kalkan hiç kimsenin bizimle yol yürümesi mümkün değildir. AK Parti'nin içerisinde de bunlar yer alamaz, peyderpey tasfiye olur. AK Parti hiçbir zaman, hepsi de tarihe gömülen kimliksiz, kişiliksiz, davasız, vizyonsuz partilerden biri haline dönüşmeyecektir. Bu seçimi hiçbir alternatife dayalı olmadan, sırf kızgınlıkla veya kırgınlıkla sandık hesaplaşmasına çevirmeyi düşünenler şu gerçeği aklından çıkarmamalıdır; böyle bir durumda asıl hesap, seçimden sonra Türkiye'den ve Türk milletinden, dışarıdakiler tarafından sorulacaktır.” 

'ASIL FATURA AKŞENER'E  

İP Genel Başkanı Meral Akşener'in Denizli'de dile getirdiği iftiralara değinen Erdoğan, “Şu anda senin iyi günlerin. Sen Tayyip Erdoğan'a söylemediği sözleri söylemiş gibi göstermek suretiyle zannettin ki fatura keseceksin. Asıl fatura sana kesilecek. Senin şimdi dirsek temasında olduğun Bay Kemal, o milletvekilliğine güveniyor ama onunla ilgili de çalışmaları ben yargıya müracaat etmek suretiyle avukatlarıma yaptırıyorum” diye konuştu. 

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX