0530 708 54 54
0530 708 54 54
16 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00 - Güncelleme:16 Şubat 2019 Cumartesi 08:00:00

'Terörle mücadeleden rahatsız oluyor'

Başkan Erdoğan, Bursa mitinginde terör örgütünün güdümündeki partiyle ittifak yapan CHP ve İP'i sert sözlerle eleştirdi, “Bay Kemal, bizim teröristleri öldürmemizden rahatsız oluyor” dedi. 

Devlet Başkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, dün Bursa mitinginde vatandaşlarla buluştu. Cuma namazını Ulu Cami'de kılan Erdoğan, ardından Gökdere Meydanı'nı dolduran on binlere seslendi. Konuşmasında CHP ve İP'in terör örgütünün güdümündeki HDP'ye ittifak yapmasına sert sözlerle tepki gösteren Erdoğan, “Bay Kemal bizim teröristleri öldürmemizden rahatsız oluyor. Beraberinde yürüdüğü o terör örgütünün desteklediği HDP'yle rahatsız oluyorlar” dedi. “İYİ Parti, bir taraftan 'milliyetçiyim' diyor, 'milliyetçiyim' derken de bu hanımefendi, CHP'yle, bu terör örgütünün temsilcisi olan HDP'yle nasıl oluyor da el ele, kol kola dolaşıyor” diye soran Erdoğan, “Eğer bu vatanı seviyorsak, eğer bu milleti seviyorsak, o zaman gelin bu CHP'ye de diğerlerine de 31 Mart'ta tam bir Osmanlı tokatını sandıkta atın.” 

TAZMİNATLAR MEHMETÇİK VAKFI'NA 

Bursa'ya 16 yılda 50 milyar lira yatırım yaptıklarını anlatan Erdoğan, şunları söyledi: “CHP bu rakamlardan anlamaz, bilmez bu rakamları. Onlar sadece bol bol yalan söyler ama iyi ki yalan söylüyorlar biz de yargıya gönderiyoruz. Yargıdan bir tane bir,. milyon geldi, bir tane bir milyon geldi. Şimdi parayı teslim aldıktan sonra... -gerçi Mehmet Özhaseki kardeşim parayı aldı ve dün Kızılay Meydanı'nda döner dağıttı.- ben de büyük ihtimalle bunu Mehmetçik Vakfı'na vermek suretiyle...” 

HEDEF TÜRK EKONOMİSİDİR 

Piyasalardaki anormal fiyat artışları karşısında tanzim satışları başlattıklarını kaydeden Başkan Erdoğan, “Hiç kimsenin milletimize karamsarlık aşılamasına, milletimizin ekmeğiyle oynamasına izin vermeyeceğiz. Bu tür oyunların amacı sebze meyve değil, doğrudan Türkiye ekonomisidir, Türkiye'dir” dedi. Birilerinin dövizle, faizle saldırdıklarını aktaran Erdoğan, “Ne oldu, hiçbir şey olmadı. Şimdi de domates, patates, patlıcan, biber, bunlarla saldırıyorlar. Biz de bir karar aldık. Dedik ki tanzim satışlarımızı kuruyoruz” ifadelerini kullandı. Bursa'da da bu konuda başlatacakları bir çalışma olduğunu, detayları konuşacaklarını bildiren Erdoğan, “Şimdi biz bu kararı aldık ve bir anda fiyatlar ne oldu, yarıya indi, daha da inecek. Bizler, üreticiyle tüketici arasındaki bu bağı kuracağız” diye konuştu. 

POLİSİ ISIRAN VEKİL BEDELİNİ ÖDEYECEK 

Erdoğan, Van'da bebek katili Apo'ya özgürlük talebiyle yapılmak istenen kanunsuz yürüyüşe müdahale etmeye çalışan polisi ısırarak hastanelik eden, HDP Diyarbakır Milletvekili Saliha Aydeniz'e sert sözlerle tepki gösterdi. Erdoğan, “Terör örgütünün mensuplarından milletvekili bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlara bunun hesabını sormayacak mıyız? Soracağız, soracağız. Öyle yok. Öyle 25 kuruşa simit yok, bunların bedelini ödeyecekler” diye konuştu.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX