0530 708 54 54
0530 708 54 54
22 Ağustos 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:22 Ağustos 2019 Perşembe 08:49:00

Doğum gününde gerginlik

Şükran Ovalı ve Caner Erkin’in kızları Mihran’ın birinci yaş gününde gergin anlar yaşandı. Yüzü asık şekilde pasta başında duran Ovalı, Caner’in kızının elini tutmasına müsade etmedi. Konuklar şaşırdı.

Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı’nın bebekleri 1 yaşına girdi. Kızları için parti veren çiftin, gergin anları ise sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı. 2 sene önce nikah masasına oturan oyuncu Şükran Ovalı ile futbolcu Caner Erkin sık sık sosyal medyadan birbirlerine aşklarını dile getirmeleriyle dikkat çekiyor. Fakat, önceki gün doğum gününde kameralara gergin şekilde yansıdılar.  Görüntülerde, Caner Erkin, kızı Mihran’ı kolunu tutmak istediğinde Şükran Ovalı gergin şekilde kucağında olan çocuğunu başka yöne doğru çeviriyor ve yüzü birden asılıyor. Çiftin bu hali, ‘İkilinin arasında gerginlik mi var?’ sorularını akıllara getirdi. Kutlamaya katılanlar durum karşısında şoke olurken, sosyal medya kullanıcıları ‘Caner’in kaderi bu, hep  ezilen taraf’, ‘Caner kukla gibi’ şeklinde yorumlar yaptı. Çifte yakın isimlerden oyuncu Enis Arıkan ise doğum günü partisine katılamadığı ancak akşam evlerine gittiğini söyleyerek aralarında bir sorunun olmadığını belirtti.

"AŞK KIZI"

Kızının yeni yaşını Instagram hesabından kutlayan Caner Erkin, “Yeri dolacak bir söz bilmiyorum. Tek bildiğim son nefesime kadar seni çok seveceğim. Aşk kızı, can parçam Mihran Ela’m iyi ki doğdun babam” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX