0530 708 54 54
0530 708 54 54
06 Ocak 2019 Pazar 13:15:00 - Güncelleme:06 Ocak 2019 Pazar 13:24:00

La Casa de Papel’in Berlin’ine Türkiye’den teklif

La Casa de Papel dizisiyle tüm dünyada yıldızı parlayan İspanyol oyuncu Pedro Alonso, resim sanatına olan tutkusundan bahsedip, Türkiye’den sergi teklifi aldığını dile getirdi.

La Casa de Papel dizisindeki Berlin karakteriyle dünya çapında şöhrete kavuşan Pedro Alonso, GQ dergisine konuştu.

Resim yapmanın her zaman kendisi için özel bir yerde olduğunu ifade eden 47 yaşındaki İspanyol oyuncu şöyle konuştu: “Son 13-14 yıldır yaptığım her şeyin eksenine oturmaya başladı. Rolüme çalışırken, yolculuksırasında ve boş zamanımda yapacak bir şeyim yoksa, devamlı çiziyorum."

"Resim benim için bir bakma ve öğrenme şekli. Çizmeye başladıktan sonra rolüme hazırlanma biçimim de değişti. Odaklanma kapasitemi artıran bir uğraş bu”

Geçtiğimiz aylarda Türkiye’deki bir sanat galerisinden sergi açma daveti aldığını söyleyen Alonso, “İki ay Türkiye’de kalıp resim yapmayı ve sergilemeyi gerçekten çok isterim. Eğer becerebilirsem, ölene kadar resim yapacağım” şeklinde konuştu.

(NTV)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX