0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 11:13:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 11:19:00

Sinan Akçıl’ın eşi Burcu Kıratlı tesettürlü fotoğraf paylaştı

Sinan Akçıl'ın eşi Burcu Kıratlı, tesettürlü fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Sinan Akçıl'lasürpriz şekilde evlenen Burcu Kıratlı'nın başörtü takması sosyal medyada çok konuşuldu.

Hollanda'nın Amsterdam kentinde sürpriz bir şekilde Sinan Akçıl ile dünya evine giren Burcu Kıratlı tesettürlü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı..

"RABBİM BELALARDAN KORUSUN HEPİMİZİ"

Kıratlı fotoğrafına, "Hayırlı Cuma'lar Biz yuvamızda dualarımızı okuduk. Güzel Rabbim nazarlardan belalardan korusun hepimizi. Çok güzel bir hafta sonu olsun hepimize." notunu ekledi.

"BAŞÖRTÜSÜ ÇOK YAKIŞMIŞ"

Sosyal medya kullanıcıları da Kıratlı'nın fotoğrafına çok sayıda yorum ve beğeni yaptı. Kıratlı'nın bir takipçisi fotoğrafa, "Başörtüsü çok yakışmış. Umarım kalıcı olarak tesettüre girersiniz." yorumunu yaptı.

Sıla'nın yeni imajı sosyal medyada alay konusu oldu. Ahmet Kural'ın kendisini darp ettiğini iddia eden Sıla Gençoğlu'nun yeni halini görenler, sosyal medya üzerinden şarkıcıyı eleştiri yağmuruna tuttu.

Başka bir takipçisi ise, "Böyle hareketleri samimi bulmuyorum bize ne sizin duanızdan." yorumunu yaptı.

Sinan Akçıl ile yaptığı sürpriz evlilikle dikkatleri üzerine çeken Burcu Kıratlı'nın bu değişimi sosyal medyada herkesin dikkatini çekti.

(Ahaber)

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX