0530 708 54 54
0530 708 54 54
23 Mart 2019 Cumartesi 13:10:00 - Güncelleme:23 Mart 2019 Cumartesi 13:12:00

Arnavutluk Futbol Federasyonu teknik direktör Panucci'nin görevine son verdi

Arnavutluk Milli Takımın'da teknik direktör Christian Panucci dönemi sona erdi. Panucci maçın ardından yaptığı açıklamada görevinden istifa etmek istemeyi düşünmediğini kaydetmişti. A Milli Futbol Takımımız, dün akşam oynanan EURO 2020 Elemeleri H Grubu ilk maçında Arnavutluk'u Burak Yılmaz ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleriyle 2-0 mağlup etmişti.

Arnavutluk Futbol Federasyonu, teknik direktör Christian Panucci'nin görevine son verdi. Arnavutluk Milli Takımı, 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu ilk maçında A Milli Futbol Takımımıza 2-0 mağlup olmuştu.

Arnavutluk Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Christian Panucci, istifa etmeyi düşünmediğini, Andorra karşısında galibiyet almayı hedeflediklerini söylemişti.

Panucci, Türkiye ile karşılaştıkları mücadelenin ardından şu açıklamalarda bulunmuştu:

"İlk yarıda Türkiye hiçbir şey yapmadı, sıfır. Biz golü bulamadık. 2. yarıda da iyi değildik, Türkiye golü attı, bir şey yapamadık. Türkiye'ye golü atamayınca, maçı da kazanamadık. Onlar sahada daha agresifti ve bu fark yarattı."

"İSTİFA ETMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

"Seyirci oyundan ve teknik direktörden memnun olmamasında haklı. Oyun kötü olduğunda böyle düşünmeleri onların hakkı. Ancak tüm oyuncular en üst düzeyde performans ortaya koymaya çalıştılar. İstifa etmeyi düşünmüyorum."

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX