0530 708 54 54
0530 708 54 54
11 Aralık 2019 Çarşamba 10:58:00 - Güncelleme:11 Aralık 2019 Çarşamba 11:02:00

Dünyaca ünlü golcü Nikola Kalinic, Süper Lig devlerine bedavaya önerildi

Roma'da kendisinden beklenen çıkışı yapamayan Nikola Kalinic menajerler aracılığıyla Süper Lig devlerine teklif edildi.

TM Dijital Haber Merkezi

Devre arası transfer döneminde Edin Dzeko’nun yanına iyi bir partner arayan Roma, Benfica’da oynayan İsviçreli golcü Haris Seferovic ve Everton’da beklenen patlamayı yapamayan Moise Kean’i renklerine bağlamak için harekete geçerken, İtalyan ekibinin Nikola Kalinic’i bedavaya Süper Lig devlerine bırakmaya hazır olduğu bildirildi.

KALİNİC SÜPER LİG KULÜPLERİNE TEKLİF EDİLDİ

Bu sezon Serie A’da fazla gol problemi yaşamamasına rağmen forvet hattında yetersiz kalan Roma’nın Seferovic – Kean atağına kalktığı anlaşılırken 5 maçta forma giyip gol ya da asist yapamayan Kalinic’in gözden çıkarıldığı kaydedildi. Atletico Madrid’den kiralık olarak alınan 31 yaşındaki Hırvat futbolcunun 9 milyon euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmayacak olan Roma’nın tecrübeli forveti bırakmayı istediği ifade edilirken, Kalinic’in menajerler aracılığıyla Süper Lig kulüplerine teklif edildiği öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX