0530 708 54 54
0530 708 54 54
26 Mart 2019 Salı 08:00:00 - Güncelleme:26 Mart 2019 Salı 08:00:00

Fenerbahçe'den Aziz Behich bombası

Fenerbahçe, Beşiktaş’ın da gündeminde olan Aziz Behich için harekete geçti. Sarı-Lacivertli yötecilerin 28 yaşındaki oyuncuyu aradığı ve “Bize gel Aziz” dediği öğrenildi.

GÜNEŞ

BURSA’DAN HOLLANDA’YA GİTTİ

■ FENERBAHÇE, transferde hummalı bir çalışma içine girdi. Stoper, forvet ve orta saha arayışlarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, sol bek için de harekete geçti. Gündeme ise tanıdık bir isim geldi. Radara takılan bu oyuncu, sezon başında Bursaspor’dan Hollanda ekibi PSV Eindhoven’a 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği Aziz Behich… 

BEŞİKTAŞ’A ÇALIM ATACAK

■ SEZON sonunda sözleşmesi bitecek olan İsmail Köybaşı’yla yola devam etmeyi düşünmeyen Sarı-Lacivertliler, tecrübeli futbolcunun yerine Aziz Behich’i düşünüyor. PSV’de fazla forma şansı bulamayan Behich de ayrılmaya sıcak bakıyor. F.Bahçe, bu transferle ezeli rakibine de sezon başlamadan gol atmayı hede  iyor. F. Bahçeli yöneticilerin 28 yaşındaki oyuncuyu aradığı ve “Bize gel Aziz” dediği öğrenildi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX