0530 708 54 54
0530 708 54 54
25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00 - Güncelleme:25 Nisan 2019 Perşembe 08:00:00

Yatırım ortamını iyileştirme hamlesi

Başkan Yardımcısı Oktay, “Yıl sonunda bitirmeyi taahhüt ettiğimiz 'Dijital Türkiye Versiyon 1.0'ı haziran ayında hizmete alıyoruz” dedi. 

Başkan Yardımcısı Fuat Oktay, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu'nun (YOİKK) bugün toplanacağını söyledi. Oktay, Yerel Yönetimlerde Seçilmiş ve Atanmış Kamu Görevlilerinin Etik Farkındalığının Artırılması İçin Teknik Destek Projesi Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, “Dijital Türkiye'nin kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açılmıştır. E-devlet sisteminde bugün 42 milyonu aşkın kullanıcı, 580 kurumun farklı hizmetlerinden 'Dijital Türkiye Portalı' üzerinden faydalanmaktadır” dedi. 

ŞEFFAF VE HIZLI  HİZMET 

Oktay, “Gururla müjdelemek isterim ki, yıl sonunda bitirmeyi taahhüt ettiğimiz 'Dijital Türkiye Versiyon 1.0'ı haziran ayında tamamlayıp hizmete alıyoruz. Haziran ayı içerisinde çalışmalarına başlayacağımız 'Dijital Türkiye versiyon 1.1'de yerel yönetim uygulamalarına ağırlık vereceğiz. 

BEYAN ESASI GELİYOR 

Kamu hizmetlerinde belge değil beyan esasıyla vatandaşımızla kamu arasında güven unsurunu tesis etmeyi, hizmet hızı, şeffaflık ve izlenebilirliği maksimum seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bütün bu uygulamalarla amacımız, vatandaşına hizmetkar devleti ve kamu görevlisini uygulamaya almak. Belge esasına değil beyan esasına dayalı bir hizmet anlayışına geçiyoruz.” dedi.

Etiketler :
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanan aydınlatma metnimizi okumak için buraya, mevzuata uygun çerez politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya, gizlilik politikamızla ilgili detaylı bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.
closeX